BPM Tehnologica

BPM Tehnologica este o companie tânără dar cu multă experienţă în domeniul proiectelor medicale, care a luat naştere din iniţiativa unor tineri cu experienţă, dornici să construiască o relaţie alături de partenerii lor, venind în întampinare cu o multitudine de soluţii viabile pentru îmbunătăţirea sistemului medical din Romania.

BPM Tehnologica este o companie privată, cu capital românesc, infiinţată în 2015. Încă de la infiinţare ne-am propus, printr-o dorinţă continuă de autodepaşire, să vă oferim experienţa şi seriozitatea noastră, să devenim partenerul dumneavoastră de încredere, oferindu-vă produse şi servicii de cea mai bună calitate.

MISIUNE

BPM Tehnologica are ca scop ofererirea unei game complete de servicii şi produse de cea mai bună calitate, prin operarea într-o manieră corecta şi transparentă şi prin cultivarea activă a inovaţiei. Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoaştem şi motivăm talentul, încrederea şi devotamentul angajaţilor noştri.

VIZIUNE

Ca orice companie de succes ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener puternic, stabil şi profitabil, un partener de încredere care administrează eficient, creşte în mod dinamic şi se implică cu profesionalism în proiecte. Deasemenea dorim o inbunatatire a domeniului medical, in care deciziile care au impact asupra sanatatii sa fie luate in urma unor analize de calitate, relevante si actualizate.

VALORI

Ne pasă şi punem pasiune în tot ce facem. Suntem ambiţioşi, fermi şi consecvenţi în a ne atinge obiectivele şi a face lucrurile bine. Suntem oneşti, ne onoram promisiunile şi oferim respect înainte de a-l pretinde. Incurajăm ideile bune, promovăm iniţiativele şi inovăm permanent. Acţionăm ca o familie, susţinem toleranţa, apreciem bucuria de a lucra impreuna.

Ce ofera BPM Tehnlogica

BPM Tehnologica isi doreste sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai, scopul principal al companiei fiind sa acopere nesarul de aparatura medicala din spitalele si clinicile din Romania printr-o abordare corespunzatoare privind sistemul de sanatate si constientizarea importantei morale a modului de prestare al unor servicii de calitate oferite pacientilor din institutiile medicale.

TRIMITE-NE UN MESAJ

SERVICII DE CONSULTANTA, STUDII DE FEZABILITATE SI PROIECTARE

Intreaba un expert

CE PRODUSE OFERIM

TOATE PRODUSELE